divendres, 2 de setembre de 2016

Un viatge a l'Alger

Aquesta vegada, farem un viatge fora de Catalunya, però tindrem la impressió de no haver sortit del nostre país, ens sentirem com a casa, per l’idioma i per l'inconfusible aire mediterrani.

L'Alguer és una de les ciutats més belles de Sardenya i històricament la capital turística d'aquesta illa. No només és interessant pel seu patrimoni arquitectònic sinó perquè té un gran llegat cultural que fenicis, romans, àrabs, bizantins i catalans han deixat al llarg de la història.


Un lloc web que ens pot donar informació bastant precisa per preparar el nostre viatge a l'Alguer és el seu web oficial de turisme, web en català on trobareu la informació més important per a la persona que la visita.


No oblidarem la visita al Parc Natural de Porto Conte, parc d'extraordinària bellesa, un espai dedicat a la protecció integral de la flora i de la fauna, considerades pels científics una de les més interessants de tota la Mediterrània.


I com no, per poder tenir una perspectiva exterior de l'Alguer, algú de Catalunya que ens pugui explicar la seva vivència allà, cosa que ens pot ser bastant d'ajuda, donarem un cop d'ull a: L’Alguer, el llegat català a Sardenya.